maanantai 11. tammikuuta 2016


Kävin tuolla Sitran nettisivuilla, aluksi vähän meni etsimiseksi; mistähän näiltä sivuilta löytyy tarvittava tieto? Täytyy myöntää, että kyllä näin joulun jälkeen kestää hieman saada aivot narikasta töihin.

Sitran näkemykset ovat todella ajankohtaiset, kyseinen sivu on kyllä hiukan sekava.

Onni-työkirjaa nopeasti selattuani mieleeni jäi innostava, avaa varmasti joitakin tärkeitä asioita, esim. ei aina ymmärrä sitä miten tärkeä luonto on nyt ja vielä enemmän tulevaisuudessa.  Hyvin on valittu laidasta laitaan noita juttuja (tapauksia) työkirjaan.

Mieleeni tuli lukiessani yhtä juttua Onni-työkirjasta, että meidän luontomme on erityinen ja sen vaaliminen ja asuminen rinta rinnan luonnon kanssa, kuinka tärkeää on säilyttää luontomme puhtaana ja jokseenkin koskemattomana.

Haluaisin olla tulevaisuudessa kehittämässä yhtenäistä Suomea, jossa hyvinvointi olisi kaikilla ihmisryhmillä. Tietenkin romaniväestöön kuuluvana näen tärkeänä, että Suomen romanien asiat menisivät eteenpäin. Haaveenani olisi että romanit saisivat työtä ihan samalla tavalla kuin pääväestönkin edustajat tai että syrjintäasioissa Suomessa olisi otettu tulevaisuudessa isoja askeleita eteenpäin. Itseäni kiinnostavat nuoret ja nuoret aikuiset sekä heidän kanssaan ennaltaehkäisevä syrjinnänvastainen työ ja vertaistukitoiminta nuorille ja perheille.
t.Henry

1 kommentti:

sophie kirjoitti...

Kiva juttu Henry, tehdään yhdessä tasa-arvoista Suomea